JAN voor de leerlingen | JAN
16297
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16297,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-jan,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Heb je moeite op school met een vak? Is jouw planning een ramp? Heb je veel stress op school? Of weet je niet hoe je moet leren? Dan is JAN er voor jou!

Hoe gaat JAN te werk

Intake

JAN gaat in gesprek met jou en je ouders en analyseert wat je wensen en behoeften zijn. Na afloop van het gesprek wordt advies gegeven waar jij het meest bij gebaat bent.

Voortgang

Wanneer het duidelijk is waar je aan wilt werken, maken we samen met jou een plan. We zullen regelmatig met je praten en houden ook jouw ouder(s) op de hoogte van de voortgang van de gemaakte afspraken. Het kan voorkomen dat jij en jouw ouders graag willen dat we bijvoorbeeld met jouw mentor van jouw school contact opnemen.
Gedurende de tijd dat je bij JAN bent bekijken we of al jouw doelen worden gehaald en of je resultaten al verbeterd zijn. Als er bijsturing nodig is maken we hier afspraken over. Het doel wat je wilt bereiken kan voor iedereen verschillend zijn; bijvoorbeeld regelmaat creƫren, betere cijfers, sneller leren, minder stress of hulp met het realiseren van een betere planning.

Coach

Jij krijgt bij JAN jouw eigen persoonlijke coach die het gehele traject begeleiding geeft. Deze coach is het aanspreekpunt voor jou en jouw ouder(s). Het kan natuurlijk voorkomen dat er af en toe een andere coach jou helpt, denk hierbij bijvoorbeeld aan bijles voor een bepaald vak, maar alle informatievertrekking loopt via jouw eigen coach.

De coaches die bij JAN werken, zijn vooral studenten die al een paar studeren aan een HBO of Universiteit.

Elke coach heeft een training doorlopen zodat iedereen werkt volgens de visie van JAN. Wij willen namelijk dat jij vooral op een positieve manier gecoacht wordt.
Ons doel is om samen met jou het probleem op te lossen en je te trainen zodat je in staat bent om voortaan zelf je (studie) problemen aan te pakken en op te lossen.