JAN voor de leerlingen | JAN
16297
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16297,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-jan,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Heb je moeite op school met een vak? Is jouw planning een ramp? Heb je veel stress op school? Of weet je niet hoe je moet leren? Dan is JAN er voor jou!

Hoe gaat JAN te werk

Intake en Coachtraject

Wanneer je samen met je ouders besluit om naar JAN te komen, krijg je eerst een intakegesprek. Dit wil zeggen dat we samen met je ouder(s) gaan kijken waar je nu precies tegenaan loopt en wat je graag wilt leren. Als dit helemaal duidelijk voor je is, kan JAN afspraken met je maken.

Voortgang

Wanneer het duidelijk is waar je aan wilt werken, maken we samen met jou een plan. We zullen regelmatig evalueren en houden ook jouw ouder(s) op de hoogte van de voortgang van het traject. Het kan voorkomen dat jij en jouw ouders graag willen dat we bijvoorbeeld met jouw mentor van jouw school contact opnemen.
Halverwege het traject bekijken we of alle doelen zijn behaald en of de resultaten al verbeterd zijn. Het doel wat je wilt bereiken kan voor iedereen verschillend zijn; bijvoorbeeld betere cijfers, minder stress of hulp met het realiseren van een betere planning.

Coach

Jij krijgt bij JAN jouw eigen persoonlijke coach die het gehele traject begeleiding geeft. Deze coach is het aanspreekpunt voor jou en jouw ouder(s). Het kan natuurlijk voorkomen dat er af en toe een andere coach jou helpt, denk hierbij bijvoorbeeld aan bijles voor een bepaald vak, maar alle informatievertrekking loopt via jouw eigen coach.

De coaches die bij JAN werken, zijn vooral studenten en soms leerlingen die in de bovenbouw zitten van het voortgezet onderwijs en uitblinken in een vak.

Elke coach heeft een training doorlopen zodat iedereen werkt volgens de visie van JAN. Wij willen namelijk dat jij vooral op een positieve manier gecoacht wordt.
Ons doel is om samen met jou het probleem op te lossen en je te trainen zodat je in staat bent om voortaan zelf je (studie) problemen aan te pakken en op te lossen.